Spoštovani stanovalci in stanovalke!

 

Z zadovoljstvom vas obveščamo, da se bo obnova študentskega doma 7  predvidoma zaključila v začetku februarja 2018.

Po zaključeni obnovi bo v domu za študente na razpolago 255 ležišč, od tega 127 enoposteljnih in 64 dvoposteljnih sob v 71 apartmajih. Na voljo bodo apartmaji, v katerih si bodo kuhinjo in kopalnico delili stanovalci dveh dvoposteljnih sob ali pa stanovalci dveh, treh ali štirih enoposteljnih sob. Cena bivanja na mesec v dvoposteljni sobi v domu 7 bo 97,50 €, v enoposteljni pa 125,50 € (vključeni vsi stroški in DDV).

Vse stanovalce Študentskih domov, ki ste zainteresirani za preselitev v dom 7, obveščamo, da oddate prošnjo za preselitev v dom 7 v referatu v vašem naselju ali pa se oglasite v referatu v upravni zgradbi na Gosposvetski c. 83

do srede, 20. 12. 2017, v času uradnih ur.

Izjemoma lahko na prošnji za preselitev v dom 7 izrazite tudi prošnjo za dodelitev enoposteljne sobe v domu 7 (uvrstili vas bomo na dodatni seznam študentov, ki prosijo za enoposteljno sobo in vam jo dodelili skladno z domskim redom).

Pri dodeljevanju enoposteljnih in dvoposteljnih sob bodo imeli prednost stanovalci, ki so v 7 domu bivali že pred obnovo.

Prepričani smo, da vas bo kvaliteta bivanja v študentskem domu 7 spodbudila k dodatni skrbi za urejenost.

Želimo vam prijetno bivanje.

 

Direktorica:

Lidija Divjak, Mirnik, prof.