Spoštovani!
V visokošolskem središču v Mariboru smo prejeli 1422 vseh prošenj za sprejem, od tega 1346 za sprejem v javne študentske domove.
Dne 8. 1. 2018 je na PREDNOSTNO LISTO uvrščenih še 120 študentov, ki imajo prošnje rešene. Na listi ni več študentov, ki so že bili vabljeni na vselitev.

Dne 9. 2. 2018 je na PREDNOSTNO LISTO uvrščenih še 57 študentov, ki so oddali prošnje v DODATNEM razpisu in imajo prošnje rešene.

Na vselitev za 14. 2. 2018 so napoteni vsi čakajoči študenti s prednostne liste REDNEGA RAZPISA.

Na vselitev za 15. 2. 2018 so napoteni vsi čakajoči študenti s prednostne liste DODATNEGA RAZPISA.

Študenti, ki so oddali prošnje v dodatnem razpisu in te še niso rešene, se bodo lahko vselili predvidoma v marcu. Obveščeni bodo v začetku marca.

Izjavo poroka lahko predložijo naknadno, v roku enega tedna po vselitvi.

Na dan vselitve, ki je naveden na vabilu, študenti prejmejo pomembne informacije o bivanju, prostih ležiščih, podpišejo nastanitveno pogodbo in
prejmejo ključ sobe, se zadolžijo za domski inventar. Če morajo zaradi različnih razlogov spremeniti dan vselitve, ki je naveden v napotitvi, se lahko
dogovorijo po telefonu (02 228 42 00) ali elektronski pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.).

Želimo vam prijetno bivanje v študentskih domovih!

Direktorica
Lidija Divjak Mirnik, prof.